Aquarenew hydrabrasie

Huidtherapie

Wat is hydrabrasie?

Aqua Renew Hydrabrasie is een nieuwe, aangename en niet-invasieve behandeling om uw huid te verfijnen en te hydrateren. Deze fijne diamond peeling zal uw huid opfrissen en inperfecties corrigeren. Uw huid is zichtbaar gladder en zachter. Ook uw verzoringingproducten worden beter opgenomen. Een zichtbaar resultaat al vanaf de eerste behandeling. De behandelingen worden gecombineerd met de ZO SKIN HEALTH producten.

Ideaal in kuur voor de behandeling van: 

 • rimpels en fijne lijntjes 
 • grove en onreine poriën 
 • zonneschade, pigmentatie 
 • vale en/of vette huid 
 • gedehydrateerde huid

Hydrabrasie is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te polijsten, te verfijnen en te hydrateren in één behandeling. De procedure is snel en eenvoudig. De meeste klanten genieten van de behandeling omdat de huid tegelijkertijd kalmeert, verkoelt, verzacht en glad gemaakt wordt. De Aquarenew Hydrabrasie techniek is hygiënisch, pijnloos, niet-invasief en veilig en wordt op maat van de speciale noden van de huid toegepast. 
 1. Om het beste resultaat te bekomen, start je eerst met de ‘droge’ diamond dermabrasie. Die verwijdert de opeenstapeling van de dode huidcellen op het huidoppervlak en helpt om tegelijkertijd een lymfedrainage uit te voeren. 
 2. Daarna volgt de vochtbehandeling met fijne huidpolijsting. Die reinigt de huid verder en hydrateert ze krachtig. De polijstende kop geeft de huid een mooie uitstraling en maakt ze glad.

Prijzen hydrabrasie

 • All-in hydroderma €189,95

  Dit is de all-in verzorging. Hierbij krijg je de Peeling, booster, LPG en de LED-therapie in één behandeling. Dit zorgt voor een betere werking van de producten, verbetering van de bloedsomloop en voor een mooie teint. De ultieme ervaring. Begin met het ontgiftingsproces door middel van het LPG-endermologie toestel. Dan volgen we het Pure verzorgingsplan om de huid te reinigen, te extraheren en te hydrateren. Richt je op specifieke huidproblemen met een booster naar keuze. Deze behandeling wordt afgesloten met LED light therapie om de zichtbare tekenen van veroudering verder te verminderen.

 • Deluxe hydroderma €159,95

  Bij deze verzorging krijgt u alles van de pure hydroderma, enkel zonder de LPG behandeling. Deze verkwikkende behandinging omvat alle essentiële functies van de Pure hydroderma terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via de boosters en protocollen van Dr. ZO en afgesloten met LED light therapie.

 • Clear hydroderma € 149,95

  Alles van de pure hydroderma, zonder LPG en rood LEDlicht.

 • Pure hydroderma €139,95

  Dit is de basisbehandeling. De Hydrodermabrasie, serum en masker. Het verwijderen van onzuiverheden uit poriën met een pijnloze vacuüm. Voed met intens vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren. Diepreinigen, extraheren en hydrateren van de huid door onze super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 • Dermaplaning + €50

Maak nu je afspraak!