Permanente make-up

PMU

Wat is PMU of Permanent make-up?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij pigment in de huid wordt gebracht. Het wordt niet verwijderd bij het reinigen, loopt niet uit en laat geen vlekken na op de huid. Bovendien ziet de make-up er steeds professioneel aangebracht uit.

Soorten PMU

EYELINER

Voor we starten met het plaatsen van de eyeliner, bespreken we de verschillende types eyeliner. Bekijken we de vorm van de ogen en krijgt u advies welke eyeliner het best bij u past. Er wordt een eyeliner voorgetekend en enkel nadat ik groen licht krijg van de klant, ga ik van start met de pigmentatie.
de eyeliner blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar afhankelijk van uw type huid. De behandeling duurt 90 tot 120 minuten.

Accent eyeliner

Bij dit type eyeliner wordt er gepigmenteerd tussen de wimpers. Hierdoor worden je ogen optisch vergroot en krijg je een lichte mascara look aan de ogen. Deze techniek wordt vooral toegepast bij vrouwen die houden van een naturelle look, maar geeft toch een extra accent aan de ogen.

Normale eyeliner

Deze eyeliner kan bij vrijwel iedereen geplaatst worden. Deze eyeliner is intenser dan de accent eyeliner maar is ook een zachte en naturelle look.
De keuze van een fijne of meer uitgesproken eyeliner is een keuze van de klant. Maar ik sta de klant graag bij om professioneel advies te geven.

Brede eyeliner

Bij een brede eyeliner, kijken we samen hoe breed u de eyeliner wenst. Dit is een bredere versie van de normale eyeliner. Deze eyeliner zorgt voor een meer
expressieve look. Een brede eyeliner is prachtig bij vrouwen die ook vaak gewend zijn om mascara te gebruiken.

Winged eyeliner

Bij deze techniek kan je oog optisch gelift worden. De soort wing is een persoonlijke keuze, uiteraard kijken we samen of deze techniek kan toegepast worden bij uw type oog.

Shadow eyeliner / Smokey eyes

De smokey eyes heeft een zwarte basis. Tegen de zwarte basis wordt er een schaduw geplaatst. Deze schaduw is aan de buitenkant donker en is verder naar binnen steeds zachter en lichter van kleur. Deze techniek kan in verschillende dikten geplaatst worden.
Deze techniek is ook ideaal voor vrouwen die graag de eyeliner iets minder afgelijnd zien.

POWDERBROWS

Dit is een heel zachte poedertechniek voor de wenkbrauwen. Vooraleer we starten met de pigmentatie worden de wenkbrauwen voorgetekend en het
gewenste kleur in detail bekeken. Het zal zijn alsof er een soort van poedereffect is tussen de haartjes. Wat resulteert in een heel natuurlijk resultaat. Powderbrows blijven 1 tot 2 jaar zichtbaar. Afhankelijk van uw type huid. De behandeling duurt 90 tot 120 minuten.

FULL LIPS

U kan ervoor kiezen om alleen een lijntje te laten zetten, waarbij de vorm van de lippen een beetje kan bijgestuurd worden. Een lijntje rond de lippen doet ons denken aan een groot contrastkleur rond te lippen, maar wist je dat we dit heel onopvallend kan uitgevoerd worden, waardoor u een mooiere lipvorm hebt. U kan uiteraard ook voor full lips kiezen, hierbij worden de lippen volledig gepigmenteerd. Het kan zowel in een heel naturelle kleur als in een lipstickeffect. Full lips blijven 2 tot 4 jaar, afhankelijk van het type huid. De behandeling duurt 90 tot 120 minuten.

Voor meer info over prijzen, neem gerust vrijblijvend contact op met ons.

Maak nu je afspraak!