Laser striemen

Laser

Behandeling van striemen

Striae of striemen zijn streep-achtige littekens in het bindweefsel die het gevolg kunnen zijn van hormonale veranderingen of het buitensporig oprekken van het bindweefsel zoals bij zwangerschap, schommelingen van gewicht, gebruik van corticoïden of een groeispurt.

Striemen liggen vaak wat verzonken in de huid en hebben een andere structuur dan de normale huid. Meestal komen striemen voor op de buikstreek, rond de dijen, heupen, billen, onderrug, bovenarmen en borst. Met fractionele lasertherapie kunnen we zeer gecontroleerd en effectief schade van het bindweefsel herstellen, waardoor de huid geleidelijk sterker en gladder wordt. 

Het aantal nodige behandelingen is op voorhand niet exact te voorspellen. Gemiddeld zijn er zo’n 3 tot 5 behandelingen nodig, maar bij een uitgebreide vorm van striae kunnen dat er meer zijn.

Elke behandeling geeft verbetering. U bepaalt uiteindelijk zelf het aantal behandelingen naar gelang het door u gewenste resultaat. Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 5 weken.

Prijzen laser striemen

  • Enkele striemen €125
  • Middelgroot gebied €175
  • Groot gebied €250
  • Extra groot gebied €325

Maak nu je afspraak!