Mila d'Opiz

Exclusive care gamma

Skin Vital en Classics en de Hyaluronic zijn de drie lijnen die onder Exclusive Care worden gecatalogeerd. Het doel is de opbouw van de 30+ huid door pre anti-ageing formules. Ingrediënten zoals mineralen, vitaminen en high class oils verbeteren de weerstand, vitaliteit en luminositeit van de huid.

Mila Sensitive

Hydro boost

Skin clear

Balance care

Mila d’Opiz Balance Care is een overkoepelende naam voor 3 productlijnen – Mila Sensitive, Hydro Boost,  Skin Clear – die speciaal werden ontwikkeld om de huid in balans te brengen en preventief te behandelen. Hoofddoel van deze lijnen is de huid te hydrateren, te beschermen en te herstellen en ze zijn geschikt voor alle leeftijden. 

Classics

Skin vital

Hyaluronic

High tech care gamma

High Tech Care is het meest uitgebreide programma, met 4 lijnen – Skin Refine, Luxury Caviar, Phyto Deluxe en Skin Whisperer – en staat voor hoogtechnologische anti-ageing behandeling voor de rijpere, vermoeide en veeleisende huid. High Tech Care is speciaal geschikt voor de eigentijdse vrouw die hoge eisen stelt aan kwalitatieve cosmetica en die chronologische huidveroudering actief wil bestrijden.

Luxury caviar

Skin refine

Phyto deluxe & Skin whisperer

Treat-men-t

TREATment van Mila d’Opiz is de ongecompliceerde verzorging vóór mannen – ontwikkeld en getest dóór mannen. TREATment spreekt de taal van de mannen.

De formules van TREATment met effectieve en stimulerende werkstoffen leggen de nadruk op de natuurlijke uitstraling van de mannenhuid. Deze praktische, moderne en compacte lijn is wat de huid van de man nodig heeft: een milde verzorging voor gelaat en lichaam.

Werkstoffen als Aqua Cacteen, Tijgergras, Druivenpitolie etc. zorgen voor een energieboost, de mannenhuid ontspant, verjongt en voelt goed verzorgd aan.