Ons medisch lasertoestel

Laser

Lumenis m22 & lightsheer diode laser

Het toestel behandelt meer dan 45 huidproblemen!

De ResurFX is eind 2013 uitgekomen en is een doorbraak als het gaat om niet-ablatieve fractionele behandelingen. Door zijn geavanceerde scanner en contactkoeling is het mogelijk om zeer hoge energie in de vorm van micropulsen de huid in te schieten. De koeling zorgt ervoor dat de behandeling aangenaam blijft. Door de scanner kun je elke micropuls zijn volledige energie meegeven, dit in tegenstelling tot de vroegere systemen die met gaatjes of gaas werken. Littekens en striae kunnen behandeld worden, maar ook voor huidverstrakking is deze laser zeer geschikt. 

Het handstuk wordt continu gekoeld, waardoor de behandeling comfortabel is. Er worden uitstekende resultaten behaald met deze module, mede door de OPT puls-technologie. 

Met de complete M22 IPL module en bijbehorende lasers kunnen ruim 45 huidaandoeningen worden behandeld. Je zou denken dat het dan een geavanceerd apparaat is, dat erg lastig is in gebruik. Het eerste gedeelte klopt: het is een geavanceerd apparaat, maar het tweede gedeelte klopt niet. Het apparaat is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van pre-sets. Je kunt een pre-set kiezen per behandeling, waardoor de juiste instellingen worden weergegeven. 

Gebruikersgemak, nauwkeurigheid, veiligheid en uitstekende resultaten kenmerken de geavanceerde M22. Dit zorgt er voor dat experts over de hele wereld hun vertrouwen hebben uitgesproken in deze IPL module met bijbehorende handstukken. 

Behandel meer dan 45 huidproblemen  

  •  Rode vaatafwijkingen 
  •  Pigmentafwijkingen 
  •  Blauwe beenvaten 
  •  Fractionele skin resurfacing (niet-ablatief) 
  •  Acne 
  •  Skin Rejuvenation 
  •  Striae

 

Laserontharing met Lumenis LightSheer DESIRE kan door middel van 2 verschillende handstukken. Het ET handstuk met chill-tip 9 x 9mm en het HS vacuüm handstuk 22 x 35mm. De lichtgeleider van het LightSheer ET en XC handstuk is uitgerust met een geïntegreerde koelende Chilltip technologie, waardoor de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes maximaal beschermd blijven tegen de warmte van de laserpuls. 

Het innovatieve High Speed of HS handstuk van Lumenis LightSheer beschikt over een vacuüm-geassisteerde technologie waardoor de huid zachtjes in het grote handstuk gezogen kan worden, waardoor de haarfollikels dichter bij de energiebron komen te liggen en er met minder energie, uiterst doeltreffend en comfortabel gewerkt kan worden. Tevens zorgt dit unieke HIT mechanisme voor pijnvermindering, door op natuurlijke wijze de transmissie van pijn naar de hersenen te blokkeren. Deze Poorttheorie (Gate Control Theory), voorgesteld door wetenschappers Patrick Wall en Ronald Melzack, gaf in 1965 de start voor nieuw klinisch onderzoek naar pijn.

LightSheer Desire

LightSheer Desire

Specificaties

SysteemDiode laser
Golflengte805 nanometer
Puls1-3 pulsen (HS-handstuk) – 1 puls (XC & ET-handstuk)
Maximaal vermogen2100 Watt
Voltage110/240 V, 50/60Hz

Lumenis M22

Specificaties

SysteemIPL & Laser
GolflengteNd:YAG: 1064nm ResurFX: 1565nm Q-Switched Nd:YAG: 532 en 1064nm
Maximaal vermogen2100 Watt
Voltage110/240 V, 50/60Hz

Lumenis M22

Specificaties

SysteemIPL & Laser
GolflengteNd:YAG: 1064nm ResurFX: 1565nm Q-Switched Nd:YAG: 532 en 1064nm
Maximaal vermogen2100 Watt
Voltage110/240 V, 50/60Hz